×

Waarschuwing

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Kerkdienst de Baak 1ste Pinksterdag

Datum
20-05-2018 09:30 - 10:30
Locatie
Kerkgebouw de Baak

Beschrijving

we staan dan stil bij de lezing Handelingen 2, waar het verhaal verteld wordt over wind en vuur en het geraakt zijn van de leerlingen van Jezus. 

Voorganger: ds. H. van Veldhuizen

Organist: dhr D. Hartman
Deurcollecte: onderhoudsfonds

Gezamenlijke Activiteiten/Berichten

Besteding diaconiecollecten in de Baak en de Ichthuskerk

20 mei: 1ste Pinksterdag – Collecte voor Kerk in Actie (zending) – (Bijbel) onderwijs op platteland Bangladesh. Veel christenen in Bangladesh braken met het hindoegeloof om christen te worden. Zij zijn kasteloos, arm en kunnen nauwelijks lezen of schrijven. Ook hun voorgangers hebben weinig onderwijs gehad. De kerk in het district Mymensingh (MCCP) ondersteunt kleine, jonge kerkgemeenschappen om tot bloei te komen en ondersteunt gemeenteleden om hun leefomstandigheden te verbeteren. Zo biedt MCCP gemeenteleden onderwijs, vaktrainingen en microkredieten om hun inkomen te vergroten. Dankzij alfabetisering kunnen zij bovendien zelf de Bijbel lezen. Voorgangers worden toegerust voor het kerkenwerk. Op de zondagsschool krijgen kinderen bijbelonderwijs. Verder organiseert MCCP huiswerkbegeleiding en kinderkampen.

Crèche: Karin Post, Rutger Bruins

Kindernevendienst:

Groep 1 t/m 3: Alie Buit, Jenny Zielman

Groep 4 t/m 8: Leonard Zwitser, Gerda Buter 

Locatie informatie

Kerkgebouw de Baak

Land
Netherlands
Provincie
Overijssel
Plaats
8061 DA Hasselt
Straat
De Oudendijk 2