×

Waarschuwing

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

10 dagen samen bidden

Datum
19-05-2018 21:00 - 22:00
Locatie
De Koningshof

Beschrijving

10 Dagen samen bidden

Tien avonden een uur lang samen zingen, mediteren en bidden over een thema. Ben je al eens langsgekomen? Deze gebeds-tiendaagse wordt al voor de 15e keer georganiseerd door een interkerkelijk team. We hopen zo onze eenheid in Christus gestalte te geven en te beleven met elkaar. Naar aanleiding van een Bijbeltekst belicht elke avond iemand anders heel kort een aspect van het thema van dit jaar: 'Relatie met God'. We zingen samen en daarna bidden we in kleine groepjes. Samen sluiten we de avond af met gezang.

We nodigen iedereen van harte uit om eens langs te komen. Als je het nog wat lastig vindt om hardop te bidden, doe je gewoon zachtjes mee. Jong en oud ervaren deze avonden als zeer samenbindend en opbouwend voor het geloof. Ons verlangen is om onze Heer Jezus te loven en te prijzen, om wat Hij voor ons heeft gedaan en doet. Zijn verlangen is dat wij allen één zullen zijn en meehelpen Zijn Koninkrijk uit te bouwen. Samen ontdek je meer en beter wie Hij is en wie jij mag zijn door en in Hem.

Wanneer:         tussen Hemelvaart en Pinksteren:

van 10 mei t/m 19 mei tussen 21.00u en 22.00u.

Waar:               'De Koningshof' Dr. H.A.W. van de Vechtlaan 9 Hasselt.

 

Locatie informatie

De Koningshof

Land
Nederland
Provincie
Overijssel
Plaats
8061 HJ H
Straat
dr. H.A.W van der Vechtlaan 9